Indtast venligst din e-mail nedenfor:
Email
Telefon nummer
  Jeg vil gerne modtage nyhedsbrev

Ernst LohseLohse

Har udover at have stiftet XL Kompetence mere end 25 års erfaring i det danske kursusmarked for IT kurser.

Ernst har udviklet og afholdt kurser i en lang række af nuværende og tidligere softwareprogrammer samt undervist på lederkurser, undervisningsmetodik, projektledelse, superbrugeruddannelser samt formidlings- og præsentationsteknik.

Du har måske set ham før eller hørt om ham !

Ernst Lohse er en af kursusbranchens mest erfarne udviklere og undervisere, og har lavet videokurser, stået bag en række nyskabelser indenfor e-learning, været forfatter og udvikler af en lang række af innovative og spændende kurser. Han har selv med stor pædagogisk indsigt, humor og en enestående evne til at tilpasse kursusindhold til de fremmødte deltagere afholdt mere end 7500 kurser.

De senere år er brugt på en specialisering indenfor MS Excel, og han er i dag en af landets mest efterspurgte Excel specialister.

Baggrund

Fordi Ernst Lohse’s egen baggrund som, lageransvarlig, servicechef, salgskonsulent, underviser, chefkonsulent, afdelingsleder, uddannelseschef, salgs- og marketingschef, it-direktør og adm-direktør i flere selskaber har givet en bred erfaring og indlevelse indenfor en virksomheds forskellige enheder og funktionsområder, er det blevet mere end åbenbart, at for at opnå optimal brug af af de værktøjer en virksomhed investerer i, må der tages udgangspunkt i den enkeltes arbejdsområde, og så få udledt værktøjernes styrker i forhold hertil.

Det er fundamentet for XL Kompetence

Målsætning : -Selvfølgelig kan man det, spørgsmålet er bare hvordan !